Velkommen hos Vedersø Blomster

 

Velkommen til Vedersø Blomster - vi er din lokale blomsterhandler

Hos Vedersø Blomster i Hørning i Midtjylland sørger vi for, at du får den helt perfekte buket til den rigtige anledning. Vi ved, hvor vigtige blomster er for stemningen, og derfor gør vi meget ud af at høre dine ønsker til buketten, så du får den helt rigtige med hjem. Vi tilbyder blandt andet:

Uanset hvad du har brug for til at skabe et smukt og farverigt udtryk, så har vi det, der skal til for at sætte prikken over i’et på din specifikke begivenhed. Vi hos Vedersø Blomster er derudover medlem af Interflora. Samtidig tilbyder vi både blomster, vin og andet til afhentning hos os i butikken eller til levering, hvis du ikke selv har mulighed for at komme og hente. Du er altid velkommen til at kigge ned i vores butik og se vores store udvalg af blomster. På den måde er du sikker på at få den rette buket med hjem.

 

Der er altid en grund til at give en blomst

Blomster kan altid bidrage til at sætte den rette stemning. Uanset om det blot er en kærlig tanke i dagligdagen, en fødselsdagsbuket, til en begravelse, til bryllup eller til mors eller fars dag. En blomst kan altid bringe et smil på læben. Måske vil du gerne vise din veninde eller din partner, hvor meget du holder af dem, eller måske vil du markere en særlig dag. Det kan du gøre ved at få leveret eller afhente en buket hos os. Vores medarbejdere sørger for at stå klar med blomster af god kvalitet. Derudover er vores buketter altid sammensat og bundet med stor omhu og med udgangspunkt i din forklaring af den anledning, som de skal gives i. Vi gør meget ud af at lytte til vores kunder, så du går herfra med den helt rigtige følelse. Du er derfor sikker på at få en buket, der passer præcis til dig og modtageren af buketten. 

 

Få den helt rigtige buket med hjem

Det kan være svært at vælge, præcis hvilke typer af blomster, der skal indgå i din buket. Måske skal den være fyldt med farver for at afspejle en festlig anledning. Eller måske skal den være mere simpel. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig, så du får en buket, der består af de helt rigtige blomster til den enkelte begivenhed. Har du brug for en buket til din partner, så kan vi give dig gode råd med på vejen. Du kan altid kontakte os på telefon 86 92 13 70 eller skrive til os på mail 6712@interflora.dk. Du kan også besøge os i vores butik for at få hjælp til at finde de helt rigtige blomster. 

 

 


Butikken er medlem af Interflora kæden, hvilket vil sige, at vi leverer og modtager ordrer fra hele verden, og at forretningsgangen er bygget op omkring faglærte dygtige blomsterdekoratører og elever.

Vi er beliggende i Hørning lige mellem Hasselager og Stilling, og vi er din lokale leverandør af blomster.

Åbningstider

Mandag til torsdag:        8.00 - 17.30
Fredag:8.00 - 18.00
Lørdag:8.00 - 14.00
Ferielukket i Uge 28/29/30

Telefon: 

86 92 13 70
E-mail: 6712@interflora.dk